Pro-Pozitiv: Početna

English

Početna
Istraživanja
On-line panel
Regrutacija
Biznis On-line
Testiranja
Kvalifikacije
Kontakt

Regrutacija

Regrutacija za učešće u istraživanjima

Za klijente koji sami organizuju intervjue, focus grupe ili “blind” testiranja, ili kad je klijentima u raznim drugim uslovima potrebno regrutovati veći broj pripadnika različitih ciljnih grupa na jednom mestu, kvalifikovani smo da brzo i po povoljnim cenama obavimo selekciju i regrutaciju traženog profila aktuelnih ili potencijalnih, svojih ili konkurentskih potrošača proizvoda, odnosno korisnika usluga.

Regrutacija za kupovinu - prodajne ankete

Pitanja kojima se ispituje koliko je neko zainteresovan ili spreman da kupi neku uslugu ili proizvod, pitanja koja nastoje da utvrde razloge ne/interesovanja ili uslove pod kojima bi postojala potražnja, takođe se mogu postaviti u anketnoj formi, i mi takve ankete u svojoj zvaničnoj ponudi nazivamo prodajnim anketama.

Rezultati prodajnih anketa se mogu pratiti na nivou opšte populacije ali i na nivou specifičnih ciljnih grupa.

Kad je reč o već postojećim proizvodima i uslugama, prednost prodajne ankete jeste u direktnom i pro aktivnom odnosu prema kupcima, što uvek daje rezultate.

Kad je reč o testiranju koncepata usluga i probnih serija proizvoda, uvek je neuporedivo jeftinije testirati zainteresovanost tržišta pa tek onda lansirati uslugu/proizvod.

 

Vrh strane ^