Pro-Pozitiv: Početna

English

Početna
Istraživanja
On-line panel
PBI analitika
Biznis On-line
Testiranja
Kvalifikacije
Kontakt

PBI analitika

Кoristeći MS Power BI (business intelligence), možemo da za Vas pripremimo vizualizacije vaših podataka i indikatora poslovanja tako da značajno olakšamo i unapredimo Vaš biznis!

Microsoft Power BI (business intelligence) je moćan analitički alat koji pomaže kompanijama svih veličina da analiziraju podatke i stiču uvide u svoje poslovanje, brzo i detaljno, kako do sad nisu mogli. Ovom tehnologijom preduzeća mogu pažljivije da prate svoje poslovanje i dobijaju trenutne odgovore na dashboard-ovima jednostavnim za korišćenje i dostupnim na svim uređajima. Evo ključnih karakteristika MS Power BI koje će Vaše poslovanje olakšati i unaprediti:

Personalizovani Dashboard

Power BI omogućava kreiranje personalizovanih Dashboard-ova, interaktivnih izveštaja, vizualizacija i geo-mapa, pri čemu se mogu objediniti podaci sa gotovo bilo kojih aplikacija ili izvora podataka (bukvalno, reč je o stotinama opcija), bez obzira da li su podaci na cloud-u ili lokalno. Dakle sve jedno, da li se radi o EXCEL-u, CSV-u, PDF-u, GitHub-u, Mail Chimp-u, SharePoint-u, Google Analytics-u... ili podacima sa društvanih mreža, Power BI ima sposobnost da sve izvore prikaže objedinjeno i čak u međusobnoj interakciji.

API ključ

Sve što je potrebno, je da se uz pomoć Power BI-a pristupi vašim kompanijskim podacima, najčešće uz pomoć API ključa, a ako Vaša organizacija već koristi Microsoft sisteme (kao što je Office 365), integracija sa Power BI-em je još jednostavnija.

Analiza u realnom vremenu

Analiza je moguća u realnom vremenu, tako da Vam uvid u najnovije podataka daje priliku da se u rekordnom roku sagledaju i analiziraju trendovi relevantnih indikatora tržišnih performansi i sprovodu optimizacije poslovnih odluka.

Pitanja i odgovori

Ponekad je najbrži način da dobijete odgovor od svojih podataka postavljanjem pitanja, a to je upravo ono što Q&A funkcija omogućava korisnicima MS Power BI-a, tako da Power BI na ovaj načim predstavlja veliki iskorak za sve one koje u svojim kompanijama rade na biznis inteligence rešenjima.

PBI templejti

Pored toga, treba naglasiti da smo mi tu da za Vas po Vašoj želji kreiramo odgovarajuće Power BI template i omogućimo Vam da ih koristite za sve prošle i buduće podatke, tako da se sve kalkulacije i vizualizacije realizuju automatski.

Anonimna struktura podataka

Ne morate čak ni da nam date svoje stvarne podatke, dovoljno je da nam poverite anonimnu strukturu podataka. Ova činjenica je posebno važna u kontekstu često prisutnog straha kompanija da se njihove poslovne tajne i poverljivost podataka mogu zloupotrebiti, tako da u okviru ove opcije možete biti 100% sigurni da ne postoji ikakva mogućnost da izgubite ekskluzivnost vlasništva nad podacima Vašeg poslovanja.

 

Excel i PPT izveštaji ne pružaju dovoljno brz i detaljan uvid u stanje ključnih pokazatelja koji su bitni za postizanje boljih performansi Vašeg preduzeća. Primena MS Power BI tehnologije će Vam se isplatiti u rekordnom roku, zato nas kontaktirajte.

 

Primer - podaci o proizvodnji hrane u svetu

 

Vrh strane ^